CONTACT

Welkom bij het DecoTeam van Stefan Geerts! Onze groep bestaat uit een tiental gediplomeerde en geregistreerde schilders. Wij werken enkel met professioneel opgeleide mensen die jou met passie willen helpen bij de realisatie van jouw projecten. Bij ons kan je terecht voor zowel binnen- en buitenschilderwerken, als nieuwbouw- en renovatiewerken.

1994
Stefan Geerts,
jouw schilderexpert

Met bijna 30 jaar ervaring in het vak kan je stellen dat Stefan Geerts de nodige kennis heeft opgedaan op het vlak van schilderen. In 1994 begon hij zelfstandig te werken waarna de zaak een flinke groei kende op korte tijd. Hoewel het DecoTeam een groot deel van zijn taken overneemt, kan je bij Stefan terecht voor opmetingen, kleuradvies, het opstarten van een project, de opvolging en coördinatie van de werken.

We zetten onze werken in de verf

In ons bedrijf streven we naar een hoogwaardige afwerking van de schilderwerken. Wij willen verder gaan dan andere schilders. Je mag je dus verwachten aan een nauwkeurige afwerking van jouw project. Zowel voor, tijdens als na de werken willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Bij Stefan Geerts DecoTeam kan je terecht voor een waaier aan specialiteiten. Ons dynamisch DecoTeam heeft de knowhow van de nieuwste schildertechnieken en de laatste modetrends qua kleuren en stijlen. Bovendien kan je bij ons terecht voor de coördinatie en de projectbegeleiding van jouw totaalprojecten.

Onze visie

Voor ons zijn kwaliteit en klantentevredenheid de belangrijkste aspecten binnen de professionele wereld. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten gelukkig zijn. Ons steeds groeiende succes hebben we te danken aan onze grote flexibiliteit, ons meedenkvermogen en onze zin voor creativiteit. Verder dragen we orde, netheid, stiptheid en een hoge afwerkingsgraad hoog in het vaandel. We streven kortom naar perfectie en helpen je graag verder met jouw schilderprojecten.